اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند استفاده ۳۷ درصد مشترکین مشهدی از پاداش صرفه جویی آب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رینگ پیرامونی بوستان کرامت مشهد ۶۵ درصد پیشرفت داشته است | عملیات احداث این پارک تا مرداد به پایان می‌رسد تعیین تکلیف یک زمین ۲۰۰۰ متر مربعی در منطقه ۹ شهرداری مشهد گلایه مردم از جولان معادن شن شویی و استخراج ماسه در  حوالی آرامگاه فردوسی جشنواره گل‌های اطلسی در باغ مشهد برگزار می‌شود ترافیک پرحجم در میدان آزادی، تقاطع کلاهدوز و میدان بهارستان مشهد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولد ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه مشهد جزئیات طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط‌۴ قطارشهری مشهد بهره‌برداری از کندروی بزرگراه پیامبراعظم(ص) و بوستان خطی بزرگراه امام‌علی‌(ع) مشهد در تابستان ۱۴۰۳ شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در یکی از کوچه های بلوار امیریه‌ مشهد + پاسخ گذری بر تاریخ کوچه وحدت ۲۵ که روزگاری چسبیده به برج و باروی مشهد بود گلایه ساکنان بهمن‌۱۹/۴ مشهد از معضل رهاشدگی اراضی بزرگ‌مقیاس این محدوده برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ ورود ۴۱۰ اتوبوس‌جدیدبه مشهد تا پایان سال حریم امن مشهد برای سرمایه‌گذاران با تأیید طرح پهنه‌بندی حریم شهر نجات بانوی مبتلا به سکته مغزی فریمانی از طریق اورژانس هوایی
سرخط خبرها

«پروژه‌های زودبازده مردمی» در دستور کار مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۹۵۳۵۹
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
«پروژه‌های زودبازده مردمی» در دستور کار مدیریت شهری مشهد
عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد: تا پایان سال در برخی مناطق پروژه‌هایی با محوریت تملک جدول، پیاده رو و پارک محلی اجرا می‌شود.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ مدتی پیش، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در یکی از سلسله نشست‌های «پای حرف مردم» از اختصاص ۲۸۰ میلیارد تومان بودجه برای پروژه‌های زود بازده حاشیه شهر تا پایان سال خبر دادند.

پیشینه این تصمیم به زمان آغاز به کار شورای ششم مشهد برمی گردد که شورا طرحی را با عنوان «پروژه‌های زودبازده مردمی» تصویب کرد تا به گفته عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد، اهالی ۷۰ محله حاشیه شهر، پروژه‌هایی را پیشنهاد بدهند و اجرای این کار توسط مدیریت شهری در دستور کار قرار گیرد. برای هر محله نیز تا سقف ۱۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته می‌شود.

مجید طهوریان عسکری در گفتگو با شهرآرا افزود: مردم براساس اعلام سازمان بازآفرینی، فعالان اجتماعی و دفتر‌های تسهیلگری نظرات خودشان را اعلام کردند. این نظرات در قالب دستورالعملی به کمیته‌های نظارتی هر منطقه تحویل داده می‌شود. شورا نیز کمیته‌های نظارتی را مرجع تصمیم گیری قرار داده بود که با مشورت از بدنه شهرداری به یک جمع بندی برسند که آیا پیشنهاد‌های مردم تا پایان امسال عملیاتی هست یا خیر.

وی گفت: برخی از پیشنهاد‌ها مبنی بر ساخت سوله ورزشی، درمانگاه یا پروژه‌هایی بود که امکان عملیاتی شدن تا پایان سال نداشت. این موضوع نافی خواسته‌های مردم نیست، اما عنوان طرح «ایده‌های عملیاتی تا پایان سال جاری» بود. امسال توانستیم ۲۸۰ میلیارد تومان را در اصلاح بودجه برای پروژه‌های زودبازده در نظر بگیریم. این کار از مرحله شورا عبور کرده و شهرداری موظف به پیگیری است.

سایر پیشنهاد‌ها در بودجه ۱۴۰۱

این عضو شورا با اشاره به اینکه بقیه خواسته‌ها و پیشنهاد‌های مردم که زود بازده نیست، حذف نشده است و شهرداری مشهد خود را مکلف کرده است که این پیشنهاد‌ها را در اعتبارات سال ۱۴۰۱ مد نظر قرار دهد، ادامه داد: بخشی از پروژه‌هایی که تا پایان سال قابل اقدام است شامل تملک جدول، پیاده رو، پارک محلی و ... است.

وی تصریح کرد: برخی از پروژه‌ها در مدت یک سال تمام نمی‌شوند و باید این موارد را به صورت بودجه‌های سنواتی ببینیم که ظرف یکی دو سال آینده، مشکلات مردم در این حوزه‌ها حل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->